TantrikCentre

Wie ben ik?

Aangenaam om kennis te maken, mijn naam is Jimmy Bodha.

Het was in 2004 dat ik dankzij een grote openbaring mijn persoonlijke identiteit heb leren kennen.

Sinds deze ervaring ben ik mij volledig gaan concentreren op mijn passie: het helpen van mensen. Ik kwam erachter dat ik met mijn gave als Tantrik de mensheid nog beter van dienst kan zijn. Deze ingeving was voor mij de aanleiding om TantrikCentre te beginnen.

Tijdens de leerfase heb ik veel profijt gehad van de hulp van mijn begeleider, mijn aardse leermeester. Onder zijn toeziend oog heb ik talloze beproevingen doorstaan en overwonnen, wat uiteindelijk tot de ontdekking van mijn eigen identiteit heeft geleid. Hierdoor kon ik in een korte periode veel leren over mijn eigen kennis en kunde.

Dit beschouw ik als mijn kernkwaliteiten:    

Jimmy Bodha - Tantrik therapeut

Mijn belofte is net zo simpel als dat hij doeltreffend is:
door mijn passievolle inzet zorg ik voor een succesvol resultaat.